Festival Minúscul 2004-2006-2007

IBA col.lectiu d’improvisació

coorganitza amb Bornet i Bourbaki


Festival minúscul #3
micro-festival de música i cuina

de dimecres 20 a divendres 22 de juny 2007 a les 21h00

a Bornet C/ Barra de Ferro, 3. Barcelona.
Preu : 5 € amb consumició i tast
Igual que en la sessió anterior, pretenem reduir la distància entre el públic i el músic, per tal de recuperar la lectura del gest mitjançant la proximitat.
Per poder aconseguir que cada concert esdevingui un espai de complicitat de mida singular, cada improvisació serà un solo que durarà 10 minuts limitats a un màxim de tres espectadors.

Però aquest cop hem introduït un tercer element en la nostra trobada a porta tancada: una partitura gustativa.

Per a cada improvisació us oferirem un seguit de tasts. Cada tast correspon a un tipus de gust diferent: dolç, salat, àcid, amarg o picant.

L’espectador els tastarà seguint un ordre aleatori prèviament establert. Aquest ordre condicionarà la improvisació; serà música per a l’orella i per a la boca...Dimecres 20

FERRAN FAGES (música) / ALFREDO COSTA MONTEIRO (cuina)


Dijous 21

ALFREDO COSTA MONTEIRO (música) / LÉOS ATOR (cuina)


Divendres 22

PABLO REGA (música) / JUAN PRAD TIZÓN (cuina)


. .. .. .... .. ... .... . . ... ..

IBA col.lectiu d’improvisació
coorganitza amb l' Ovni Tendre i Bornet
del dijous 16 al dissabte 18 de febrer 2006


Festival minúscul #2
micro-festival d'improvisació

entre les 21 h i les 22'30 h
al cibercafé Bornet. C/ Barra de Ferro, 3. Barcelona.

Enguany, el festival minúscul continua dedicat als formats petits i íntims. A la sessió anterior vam proposar cinc solos improvisats adreçats a un públic reduït.
En aquesta nova sessió, afegirem el vídeo a aquest mateix tipus d’intervenció musical. Igual que en la sessió anterior, pretenem reduïr la distància entre el públic i el músic, per recuperar la lectura del gest mitjançant la proximitat.
Per tal d’aconseguir que cada concert esdevingui un espai de complicitat de mida singular, cada improvisació serà un solo, durarà de 5 a 15 minuts i estarà limitada a un màxim de tres espectadors.

Però aquest cop hem introduït un tercer element: uns vídeos de poca durada que serviran de referència a la improvisació i regularan el paper de l’improvisador. Cada improvisació tindrá la mateixa durada que cada vídeo. L’improvisador i l’espectador descobriran les imatges alhora, i la música hi anirà associada.

Preu: 3 € amb consumició

dijous 16
RUTH BARBERÁN vídeo
RICCARDO MASSARI SPIRITINI curt-circuits elèctrics

divendres 17
ZOL vídeo
ALFREDO COSTA MONTEIRO micros sobre gira-discsdissabte 18
ELOÏS S. + NICODEM vídeo
ZOL laptop


per a més informació:
www.bornet-bcn.com

. . . . . .. ..... ...... . . . ... ... .. .


IBA coorganitza amb l’Ovni Tendre

Del 26 al 30 de octubre 2004


Festival minúscul #1
micro-festival d'improvisació

En el cibercafé BORNET, Barcelona

El festival minúsculo es un microfestival dedicado a los formatos pequeños e íntimos con la ironía y la delicadeza como notas dominantes. En esta primera entrega propondrá una serie de miniaturas musicales pero en posteriores citas ofrecerá otras formas de expresión, según se antoje.

En esta entrega pretendemos reducir la distancia entre el público y el músico, recuperando la lectura del gesto mediante la proximidad. Para lograr que cada concierto sea un espacio de complicidad de dimensiones singulares,cada improvisación será en solo o dúo, durará entre 5 y 15 minutos y estará limitada a un máximo de dos oyentes.

Decantarse por la música improvisada no es un hecho casual. Este tipo de música no elude ni la fragilidad ni la indeterminación. Normalmente es una música “ruidista” que aprovecha las rupturas como terreno de experimentación y juego. Los siguientes músicos os propondrán una experiencia singular muy alejada de la música conformista o de entretenimiento.Programa:

Martes 26: FERRAN FAGES feedback de mesa de mezclas
Miércoles 27: RUTH BARBERÁN objetos amplificados
Jueves 28: ALFREDO COSTA MONTEIRO micros de contacto sobre tocadiscos
Viernes 29: ALAIN WERGIFOSSE electrónica
Sábado 30: PABLO REGA objetos amplificados